Oltiin koko päivä ihan täynnä, tai ainaki mie olin, aamiaisesta(se ruispuuro oli siis täyttävää...), joten äiti ehdotti, että jos jätettäis mahtipäivällinen väliin. Vaikutti sillon hyvältä idealta, mutta myöhemmin kyllä harmitti, koska kyllähän se nälkä alko pikkuhiljaa iltasella tulla ja kokkausmahdollisuuden hukkaaminen keljuttaa aina. Toteutettavia ideoita ja reseptejä on nimittäin ihan liikaa ja meikäläisen elämä tuskin riittää kaikkien kokeiluun..

No, voinhan tässä aina kirjottaa suunnittelemani menun.

Alkuruoaksi graavilohitäytteinen tomaatti(lohta, ranskankermaa, tilliä, ruohosipulia, purjoa, suolaa, mustapippuria) avokado-kiivisalaatilla(lehtisalaattia, mausteöljyä, avokadoa, kiiviä, kesäkurpitsaa).

Pääruoaksi täytettyjä broilerinfileepihvejä(täytteeseen aurinkokuivattua tomaattia(+niden öljyä tarvittaessa), basilikaa, pinjansiemeniä, suolaa, pippuria(nämä tahnaksi)vuohenjuustoa), keitettyjä porkkanoita(keltaista ja tavallista), palsternakkaa ja parsakaalta sekä keitettyä ruis-riisiä.

Jälkkäriksi raparperipiiloa http://www.valio.fi/portal/page/portal/Valio/Keittokirja/Hakutulos/Ruokaohje?p_tunnus=5800 ja vaniljakastiketta http://www.kotiliesi.fi/ruokaohjeet/hyva-vaniljakastike.

Tämän kirjottaminen aiheuttaa sen, että kokkauksien poisjättö ketuttaa entistä enemmän... Hö