Mie en sitten opi tykkäämään lehtipihvistä. Tai sitten en osaa tehdä niitä. Nesteitä niistä kyllä lorahteli pannuun aika lailla, vaikka pannun lämpötila oli varmaan tuhannen astetta ja tuumapykälän päälle. Ehkä se tuli liian täyteen, kun lätkin kaikki pihvit pannulle yhtä aikaa. Joka tapauksessa jätin maistettuani suosiolla pihvini muille suille, liian sitkasta. Äiti kyllä tykkäsi kovasti. Tiedä tuota sitten, mikä on asilian todellinen laita.. Idea ja lähes koko resepti kastikkeeseen on RuokaPirkasta. Siinä oli vain enemmän uusia sipuleita, jotka multa loppu kesken, niin että korvasin sen tavallisella. Se oli kyllä sehr gut!

pari uutta sipulia varsineen

1 tavallinen sipuli

3 valkosipulin kynttä

1 tlk salviatahnaa(tais olla vajaa, osa aikasemmin käytetty)

2 dl ruokakermaa(taas oli vajaa purkki, lorautin ihan vähän vettä lisäksi.

ripaus suolaa, mustapippuria

tuoretta ruohosipulia(oma lisä)

Pehmitä pilkotut sipulit pannulla salviatahnassa, lisää kerma ja anna porista hetki. Mausta ja lisää hienonnettu ruohosipuli.

1725098.jpg