Kuvassa tämä muistuttaa vähän jotaki ihme rytöläjää, mutta se oli livenä nätimpää. Kuin myös herkullista.

1711307.jpg

Pinaattilasagnelevyjen väliin on koottu lämminsavulohta, pikaisesti höyrytettyjä parsakaalen nuppuja, tomaattisiivuja, hienonnettua tilliä ja juustokastiketta. Paistoin 200 asteessa kolmisen varttia ja yhden vartin lisää sai vetäytyä ennen syöntiä. Laitan juustokastikkeen ohjeen tähän tarkemmin, se on nimittäin oikein kiva. Ei tule niin raskas, kun sekoittaa jauhot suoraan maitoon. Tulipahan mieleeni, että voisikohan tässä käyttää esim. spelttijauhoja vehnän sijasta?!

½ dl vehnäjauhoja

vajaa ½ l maitoa

½ tl (ruusu)suolaa

mustapippuria myllystä

reilu 1 dl juustoraastetta(käytin arlan kevyt emmentalia)