700 g fileelle:
½ dl soijaa
loraus vettä
1 valkosipulin kynsi
noin 1 rkl limen mehua
raastettua inkivääriä(1 rkl?)
Marinoi lohipaloja puoli tuntia kylmässä. Paista 225 asteisessa uunissa tai grillaa. Voitele marinadilla paiston aikana.
lauantai, 19. heinäkuu 2008
700 g fileelle:
½ dl soijaa
loraus vettä
1 valkosipulin kynsi
noin 1 rkl limen mehua
raastettua inkivääriä(1 rkl?)
Marinoi lohipaloja puoli tuntia kylmässä. Paista 225 asteisessa uunissa tai grillaa. Voitele marinadilla paiston aikana.
Kiitos mahdottoman paljon Mamsellille ja Sammakolle ! Tunnen saaneeni aimoannoksen lisää katu-uskottavuutta. (:
Nuoren neidin slstkeittisja kitden parissa. Taidoissa kenties vielkehitett, mutta intoa ei voi mikn sammuttaa! Kokkauksistani nauttivat(joskus my ksiv) pasiassa vanhempani. Vanhan liiton ruokatottumuksiin mukautunut isi hieman rajoittaa luovuuttani, ja blogissa saattaakin silloin tln vilahdella otteita ainaisesta rehukiistastamme...
Tykkn nimittn kovasti kasviksista ja ktkin niitahkerasti. Pyrin my suosimaan ekologisia ja terveellisivalintoja. Esim. riisi on aika harvoin kts korvaan sen ohralla ja speltinjyvill Speltti on noin yleensin aika korkealla listallani, kerrassaan loistava vilja!
Kommentit