1738028.jpg

2 grillimakkaraa

2 porkkanaa

1 paprika

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

pala juuriselleriä

n. 300 g tomaattimurskaa+vettä

2 tomaattia

ruususuolaa, mustapippuria

juustoraastettta

tuoretta ruohosipuli

Paista makkaran palat pannulla ja niistä irronneessa rasvassa paloitellut kasvikset. Lisää pari kuutioitua tomaattia, makkaranpalat ja tomattimurska, huuhtele purkki vedellä. Mausta. Kaada vuokaan ja ripottele juustoraastetta oman maun mukaan. Paista 225 asteessa noin puoli tuntia. Hienonna valmiin vuoan päälle ruohosipulia.

1738031.jpg 

Meillä syötiin tätä uusien pottujen ja pastan kanssa(jääkaapissa oli vain muutama pottu) sekä tietysti salaatin kanssa. Oikein hyvää, vaikken niin makkarasta perustakaan. Itselle vois laittaa joskus pelkistä kasvikseísta ja lisätä vaikka kesäkurpitsaa ja ehkä papuja. Oi, tuohan kuullosti hyvältä ajatukselta!