Tämä ei kyllä minusta ole kovin muhennosta, mutta en oikein tienny, miksi muuksikaan sitä pitäs kutsua. Plarailin viime yönä lehtileikkeitäni(joita sivumennen sanoen on kertynyt aika runsaasti, olenko ainoa?) ja tämä houkuttelevan kuuloinen resepti törmäsi sieltä eteeni, repäisty Kodin kuvalehdestä. Etsinkin sienireseptiä, koska kävin eilen torilla Oulussa ja pakkohan niitä ihanan ihania kanttarelleja oli napata mukaan, hinnasta viis(7€/l). Tällä tavalla ne saivat kyllä arvoisensa tarjoilun.

1800331.jpg

pinjansiemeniä

voita

2 valkosipulinkynttä

reilu ½ l kanttarellja

tuoretta pinaattia

loraus (ruoka)kermaa

suolaa, mustapippuria

Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla ja siirrä sivuun. Kuullota valkosipuli ja lisää sienet. Paistele hetki ja lisää huuhdotut, pienityt pinaatinlehdet. Sekoittele taas hetki. Lorauta sekaan vähän kermaa ja anna kiehua kasaan. Mausta suolalla ja pippurilla ja kääntele lopuksi sekaan pinjansiemenet. Tarjoile vaikka uusien perunoiden ja kirsikkatomaattien kera.

1800339.jpg