Keittelin tässä päivänä menneenä kattilallisen kidneypapuja, joten niitä on tullut syötyä eri muodoissa... Osan kyllä pakastin, mutta on niitä silti riittänyt erilaisiin projekteihin. Eipä siinä mitään, sillä ne ovat superhyviä!

Annoksesta riitti mulle ja äitille. Raikastukseksi suikaloin kaalta ja sekoitin sen partaäijäkastikkeen jämään. Kastiketta oli varmaan ainakin ruokalusikallinen, mutta ei sitä oikeastaan enempää tarvinnukkaan.

1938442.jpg

(Hieman muunneltu Kasvissyöjän ruutukokista)

1 sipuli

1 valkosipulinkynsi

tilkka öljyä

½ prk tomaattimurskaa

1 rkl tomaattipyreetä

tilkka vettä

kanelia, jeeraa, suolaa

keitettyjä kidneypapuja

maissia

Kuullota hienonnetut sipulit ja lisää tomaattimurska ja -pyree sekä mausteet, paitsi suola. Keittele kokoon noin 10 min. Lisää pavut ja maissit ja anna hautua vielä hetki. Lopuksi suola. Meille tämän kaveriksi riitti hyvin 1 dl raakaa couscousia.