Tämä oli tositosi hyvää! Ja helppoa. Kuutioin yhden pienehkön potun, palan palsternakkaa, valkosipulinkynnen ja suikaloin vähän kaalta. Nämä sitten pannulle tomaattimurskan(~1/3 prk) ja juureskuutiopussin lopun kanssa. Saivat hautua kannen alla kypsiksi, jonka jälkeen lisäsin vähän herneitä ja maustoin garam masalla(hienoinen buumi päällänsä), mustapippurilla ja suolalla. Murustelin vielä annoksen pinnalle protskulisäksi Valion Kotijuustoa, jota ostin eilen -50%:lla. (Nyt sitä sitten kylvän joka paikkaan, päiväys tänään, pitää huomenna kehitellä siitä erinäisiä ruokalajeja.) Lautaselle raikastukseksi myös kurkkua, paprikaa ja persiljaa. Annos oli siis vain itselleni. Kaverina vielä siivu näkkäriä(Luomu kunto on nyt pop), jolle laitoin taas Tartexia(vegetahnaa) ja nyt se maistuikin jo paljon paremmalle! Ehkä se ei oikein sovi pottulimpun päälle, missä sitä ekalla kerralla maistelin. Nyt olen iloinen, kun ei tarvikkaan kärsimysnäytelmän omaisesti kiskoa koko tuubia...xD

1944646.jpg