1517040.jpg

Keitetetty liha on tosi maukasta, ja kun sitä helposti tulee paljon pelkkää lihakeittoa varten sitä laitettaessa, on loput helppo pilkkoa seuraavana päivänä kastikkeeseen.

1 dl maitoa

2 rkl jauhoja

3-4 dl lihalientä(paras tulos lihan keittoliemestä)

200 g keitettyä lihaa kuutioina

tilliä

Sekoita jauhot kylmään maitoon ja kiehauta. Lisää lihaliemi ja keittele 10-15 min. Lisää lihapalat ja anna niiden lämmetä ja muhia hetki kastikkeessa. Viimeistele hienonnetulla tillillä.

Näin meillä: Tapanamme on pakastaa tilliä, persiljaa ja tänä kesänä laitoin myös pari rasiaa ruohosipulia. Omalta kasvimaalta niitä on helppo hienonnella talteen sitä mukaa, kun uutta kasvaa. Talvella on sitten mukava lisätä yrttejä sapuskoihin helposti ja halvalla.