1 dl vettä+ripaus suolaa
1 dl täysjyväcouscousta
1 rkl oliiviöljyä+1 iso valkosipulin kynsi+pala raastettua inkivääriä
1 pieni parsakaali
1 punasipuli
1 pieni punainen paprika
n. 1 rkl sitruunamehua
1 tl hunajaa
ripaus suolaa, mustapippuria myllystä
Kiehauta vesi ja lisää couscous. Siirrä levyltä ja laita kansi päälle. Kuumenna öljy pannussa ja lisää hienonnettu valkosipuli ja inkivääri. Lämmitä jonkin aikaa, varo polttamasta. Lisää parsakaalin nuput, punasipulirenkaat ja paprikakuutiot. Paista, kunnes sipuli on sopivan pehmeää. Sekoita couscous irtonaiseksi ja lisää vihanneket joukkoon. Mausta sitruunamehulla, hunajalla, suolalla ja pippurilla. Tarjoa kylmänä tai lämpimänä.
Kommentit