Leipäbuumi jatkuu edelleen ja kokeilinkin sitten himoamaani hapanjuurta. Tämä ei vain ole aivan perinteinen ohje: sisältää nimittäin hiivaa. Nyt, anteeksi vain, en jaksa alkaa kovin tarkkoja ohjeita rustaamaan, mutta huomenna yritän jaksaa perehdyttää lukijoilleni(just joo, niin mille?) limppuni valmistusmetodit. Tässä kuvat kohotusvaiheesta ja valmiista leipäsiivusta. Kuva on vähän mielenkiintoinen, kun olin just saanu muumioitua limpun kuin Tutankhamonin ikään, ja vasta sitten tajusin että fotosessiot unohtu. Oli mulla siinä yksi siivu leikattuna, joten se pääsi sitten malliksi. Kuori oli meinaan hieman kova, mutta hyvin käärittynä liinaan ja pussiin pakattuna se vähän pehmeni yön aikana.
Taisi jäädä mainitsematta, että hyvää on! Aivan menee kaupan ruislimpusta. Tai no ei... Tämä on kaupan limppua parempaa!
Kommentit