Taas oli jääkaapin tyhjennystä harrastettava, joten isin suureksi onneksi pyöräytin pyttistä. Isin mielestä parhaita kokkauksiani, pitäsköhän ottaa kohteliaisuutena vai loukkauksena... Isin makumaailman tuntien ei nyt niin yllättävää;pytti on kaikkien aikojen herkkuruoka. Positiivisena puolena pytin kasvislataus, joka otettiin ilman kommervenkkejä vastaan. Aina tämä kaupan valmisannokset voittaa! Itelle olis uponnu mieleisemmin ilman makkaraa, pelkällä fetalla höystettynä. Sopii nimit. tosi hyvin pyttiin!
10 keitettyä pientä (uutta) pottua
½ kesäkurpitsa
retiisejä
2 nippusipulia(puna- ja tavallinen)
3 makkaraa(Hiillos)
1 pss hemapoa(=herne-maissi-porkkanaa)
pala fetajuustoa kuutioina(Apetina 8%)
mustapippuria
ruusu- ja yrttisuolaa
sipulinvarsia
Paista ensin makkarapaloja ilman rasvaa pannulla. Siirrä sivuun, kun saaneet väriä. Paista pottu-, kesäkurpitsa-, sipuli- ja retiisipalasia makkaroista irronneessa rasvassa. Lisää makkarat ja lopussa hemapo, feta ja mausteet. Viimeistele sipulinvarsisilpulla. Meillä syötiin lisänä vielä hapankaali-puolukkaa(slurps ;P).
Kommentit