Mikä ihme couscous-villitys mulla oikein on... Pakko kyllä myöntää, että täysjyväversio on hyvää.

1794748.jpg

keräsalaattia

tomaatti

pari vihreää paprikatäytteistä oliivia

punasipulia

1/4 dl täysjyväcouscousia+saman verran kiehuvaa vettä(vedenkeittimellä pääsee ilman hellan hehkutusta) päälle+muhitusta kannen alla

tuoretta basilikaa

muutama Apetina valkosipuli&yrtit kuutio(mulle on tullu tapa puolittaa neki, tuntuu muuten niin isoilta)

Mylläsin kypsän couscousin päälle vielä Forest's blend(mikäli se oli se nimi..)-mausteseosta. Valmiin annoksen päälle valutin vähän ranskista kastikkeeksi. Seuralaisekseen tämä salaatti sai paahdettua sallalaisen leipomon ruisreikäleipää(aivan jumalaista paahtimessa käytettynä, hyvää muutenkin), jossa sipaisu tillipestoa. NAMINAMI sanoisi varmaan myöskin Marco Bjurström.