Mikä ihme couscous-villitys mulla oikein on... Pakko kyllä myöntää, että täysjyväversio on hyvää.
keräsalaattia
tomaatti
pari vihreää paprikatäytteistä oliivia
punasipulia
1/4 dl täysjyväcouscousia+saman verran kiehuvaa vettä(vedenkeittimellä pääsee ilman hellan hehkutusta) päälle+muhitusta kannen alla
tuoretta basilikaa
muutama Apetina valkosipuli&yrtit kuutio(mulle on tullu tapa puolittaa neki, tuntuu muuten niin isoilta)
Mylläsin kypsän couscousin päälle vielä Forest's blend(mikäli se oli se nimi..)-mausteseosta. Valmiin annoksen päälle valutin vähän ranskista kastikkeeksi. Seuralaisekseen tämä salaatti sai paahdettua sallalaisen leipomon ruisreikäleipää(aivan jumalaista paahtimessa käytettynä, hyvää muutenkin), jossa sipaisu tillipestoa. NAMINAMI sanoisi varmaan myöskin Marco Bjurström.
Kommentit