Auuuh!! Unohin ottaa kuvan, mutta pakko laitta ohje, kun oli niin hyvää.

1 kukkis

1 parsis

1 rs herkkiksiä(tämä alkaa olla jo vähän liikaa.... herkkusieniä siis..)

(muutama keitetty potaatti jääkappin perukoilta)

1 prk(2 dl) kasvrasvasekoitetta(7%)

1 pss (150 g) emmental-mozzarellaraastetta

ruususuolaa, mustapippuria, valkosipulijauhetta, basilikaa, yrttisuolaa

Esikeitä kukkis ja parsis napakoiksi. Paista herkkusieniä ja mahdollisesti pottuja hetki pannulla, mausta kevyesti yrttisuolalla. Sekoita kasirasvasekoite, juustoraaste ja mausteet. Kaada voideltuun vuokaan levitettyjen kasvisten päälle ja paista uunissa 225 asteessa reilu puoli tuntia.

Tarjoillaan tomsku-tuore sippali -salaatin kera. Meillä pöytään myös ruskeita purkkipapuja jääkaapin kätköistä.

Tämän postauksen sanoma on; rakkaalla lapsella on monta nimeä. (: