Minä en vain opi tekemään pieniä korvapuusteja, en kertakaikkisesti(lieneeköhän tuo nyt yhdyssana...). Taikinan olen taas tehnyt vähän eri menetelmällä kuin aikasemmin ja hyvähän siitä näinkin tuli. Taikinan ohje on Joka kodin leivontakirjasta, joskin käytin esitaikinan kanssa hieman eri metodeita.1807350.jpg

5oo g vehnäjauhoja

30 g tuorehiivaa

2½ dl kädenlämpöistä maitoa

60 g voisulaa

60 g sokeria

2 munaa

1 tl suolaa

Laita jauhot kulhoon ja tee kuoppa niiden keskelle. Murenna hiiva siihen ja kaada päälle lämmin maito. Seulo seoksen pinnalle jauhoja ja anna kohota peitettynä, kunnes taikina alkaa repeillä.(Mie vaivasin kiinteäksi palloksi ja melko rauhallisesti sitä sitten vaivailin vajaan 10 min, sitten kohoamaan). Sekoita voisulaan loput aineet ja lisää seos esitaikinaan. Vaivaa kiinteäksi(lisäsin tässä vaiheessa vielä aika lailla jauhoja). Kohota kaksinkertaiseksi ja leivo pulliksi. (Kohota valmiita pullia noin 30 min ja paista 225 asteessa.)