Hirvilihapullista jäi pekonia, joten käytin sen sienikastikkeeseen. Laitoin vähän liikaa vettä, joten tuli hieman liian vetistä, mutta kyllä se ainaki mulle maistui. Lisäkkeenä vihreää salaattia(kiinankaali, suippopaprika, kesäkurpitsa ja kurpitsapikkelssi), sienisalaattia(ompas meillä nyt sienistä), pottuja ja juureskuutioita pannulla haudutettuna(porkkana, raitapunajuuri, nauris), jotka maustoin valkosipulilla, rakuunalla ja korianterilla(aattelin vähän ottaa vapauksia). Suolan unohdin kokonaan, mutta ei sitä edes kaivannut, niin maukkaita juurekset olivat.

Tajusin juuri, että nämä minun kuvat on valitettavan useasti otettu samasta lautasesta, samasta kuvakulmasta ja samannäkösestä lautasmallista. Pitäs vähän uudistua.

1912464.jpg

noin 250 g rouskuja tai muita sieniä

3 siivua fileepekonia

1 sipuli

spelttijauhoja(reilu 1 rkl)

vettä(liian paljon..)

partaäijä+Flora7(liian vähän.)

persilja

mustapippuri, ruususuola

Haihduta sienistä liika neste, lisää hienonnettu pekoni ja sipuli pannulle. Paistele hetki, lisää jauhot. Kun jauhot "imeytyneet", lisää muut nesteet. Anna muhia noin vartti ja mausta lopuksi.